chool te herinneren.Andere colorways markeren

Plot your next move, ask around for help, and show off your gear here!
melting
Posts: 1262
In-Game Name: melting

chool te herinneren.Andere colorways markeren

Postby melting » Sun Jun 30, 2019 10:30 pm

De sportwereld in 1985 onderging ook een radicale verandering - energie weergalmde van de zomerspelen in Los Angeles en pro basketbal slingerde stevig in zijn showtime-tijdperk. www.verdeypaisaje.es Bij Nike was 1985 het jaar waarin Air vorm begon te krijgen (gerealiseerd twee jaar later in de Air Max I) en toen de iconische Dunk verscheen op collegiale basketbalvelden. Ondertussen bleven de Nike Air Max 95 Womens Cortez, Blazer en Tailwind sport en stijl, wat een tijdige authenticiteit aan de Stranger Things-collectie gaf. De eerste druppel van de samenwerkende capsule bevat Hawkins High's groene en oranje kleurenschema en Adidas ZX Flux WomensTiger-mascotte in een pittige mix Nike Air Max 95 Damen van kleding en schoeisel. Zweetpakken en complementaire T-shirts kanaalstijl uit de jaren 80 in de fysieke klasse, en drie sneakers passen bij elkaar. De stukken lanceren 27 juni.

Een tweede Nike Air Max 90 Damen Asics Gel Lyte 3 Femme druppel schoenen arriveert op 1 juli. Gesynchroniseerd met het "OG-pakket", draagt ??elke schoen een rood, wit en blauw kleurenschema en viert de Onafhankelijkheidsdag van 1985 met een jaarmarkering op Nike Air Max 2017 Mujer de hiel en speciale sokvoering op vuurwerk.Nike's eerste lifestyle Air unit, de 270, sluit aan op het zachtste, zachtste en meest veerkrachtige schuim van het merk, Nike React, om een ??nieuwe articulatie van Adidas NMD Mujer Air Max te vormen. De Nike Air Max 270 React blijft een drang naar iteratieve vooruitgang in de Air Max-lijn. De introductie van Nike React-technologie resulteert in een soepele overgang van hiel naar voorvoet  (de offset wordt ook gereduceerd van Nike Air Presto Mujerzijn voorganger) en een energieke beeldhouwen. Het bovenste deel van de schoen volgt de stralende ontwerptaal van de tooling door niet-naaigebonden materialen te spiegelen om een ??Adidas ZX 700 Womens traditionele Adidas ZX 850 Femme cut-and-sew-esthetiek te weerspiegelen via een nieuwe bouwmethodologie.

"In plaats van niet genaaid of genaaid op panelen, is de Air Max 270 React gebouwd met een bartack-techniek ge?nspireerd op de Adidas Superstar Femme Element React 87," legt Dylan Raasch, Senior Design Director Design Sportswear, uit. "Dit cre?ert de esthetiek van het zwevende oog. "De viscerale kracht van het silhouet, vooral de uitbundige geometrie?Nike Air Pegasus 83 Mujer n van de tooling, ondersteunen het potentieel van de schoen om een ??verscheidenheid aan verschillende visuele expressies te dragen. De eerste releases van de Nike Air Max 270 React delen een consistente basis Nike Air Max 90 Mujer in de kunst- en designgeschiedenis. colorway www.jonhaylett.co.uk vertaalt een specifieke artistieke stijl of beweging in zijn blokkering en kleurschakeringen.De lancering colorway bijvoorbeeld, luidt het 100-jarig jubileum in van de Adidas ZX Flux Mujer oprichting van de Bauhaus Asics Gel Lyte 5 Femme door de formele studie van de asymmetrische balans van de school te herinneren.Andere colorways markeren verkenningen van geometrische composities, mid- op eeuw ge?nspireerde kleurenblokkering, Nike Roshe Run Dámské San Nike Air Max Tavas Mujer Francisco-psychedelica en meer.

Return to “General”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests