We hebben het laatste niet gehoord ove

Plot your next move, ask around for help, and show off your gear here!
melting
Posts: 1256
In-Game Name: melting

We hebben het laatste niet gehoord ove

Postby melting » Wed May 15, 2019 9:06 pm

Nike lanceert twee schoenen in zijn minimalistische vrije lijn: de Nike Free RN Nike Air Max 1 Femme Flyknit 3.0 en Nike Free RN 5.0. Ontworpen om u te helpen bij het bereiken van een natuurlijke stap, hebben de nieuwe schoenen een laag-profiel tussenzool met "siping" of diepe sleuven, die de boven- en onderkant bekleden voor Nike Air Max 95 Dámské een breder bereik van voetbewegingen. Beide modellen zullen woensdag beschikbaar zijn voor NikePlus-leden; De kleinhandelsverkoop begint op 4 april. Het is het op één na beste ding om blootsvoets te rennen zonder twee centimeter eelt Nike Air Max 95 Womens te bouwen of om die teenschoenen te moeten uitleggen. De Nike Free RN Flyknit 3.0 is 37 procent flexibeler en 1 mm lager op de grond, met een slip- op het Flyknit-bovenwerk. Nike Air Max 90 Dam Svart Het merk introduceerde eerst de Free-lijn in 2004 na inspiratie te hebben ingeboet van Nike-gesponsorde atleten die blote voeten op de baan trainden. In de hoop dat de natuurlijke, schoenloze loopervaring in goed,Nike Air Max 270 Womens  een schoen, bij benadering zou zijn, lanceerde Nike eerst de Free 5.0 V1 en voerde geleidelijk een volledig assortiment van minimalistisch hardloopschoenen uit, vanaf de Free 3.0 met de minste demping en de Free 7.0 met het Nike Air Max 90 Pánské meest.

De nieuwe lijn 2019 bouwt voort op die collecties door schuim en stof af te trekken. Beide schoenen in de nieuwe 2019-lijn hebben een stevigere, vlakkere demping dan hun voorgangers Nike Air Max 90 Mens voor een meer op blote voeten gelijkende sensatie. www.jonhaylett.co.ukNike zegt dat de Free RN 5.0 26 procent flexibeler is en 2 mm lager op de grond, terwijl de Nike Free RN Flyknit 3.0 37 procent flexibeler is en 1 mm lager op  de grond, vergeleken met 2018-modellen. Het bovenwerk is ook opnieuw ontworpen: het bovenwerk van de 5.0 is gemaakt van stretchgaas met een minimalistisch koordversieringssysteem, en de 3.0 heeft een Flyknit-bovenschoen Nike Air Vapormax Womens dat doorschuift en wordt vergrendeld met een overlay. Niks zegt dat de twee schoenen ook zijn 'gebouwd' op een meer anatomisch gevormde leest "dan traditionele hardloopschoenen voor meer comfort en beweging. Een mini-swoosh aan de Nike Air Max 720 Femme zijkant van de schoen geeft aan dat de Free-lijn is ontworpen voor runs met een lagere kilometrage. Beschouw jezelf als gewaarschuwd, want iedereen die op zoek is naar meer Nike Air Max 90 Femme marathon-geori?nteerde Nike-schoenen zal een veel grotere swoosh  moeten zoeken.

Voor hardloopuitrusting geeks, Austin, Texas, is de plek om te zijn in de laatste dagen van november. Elk jaar daalt de industrie af naar Nike Air Max 97 Womens de stad voor de workshop The Running Event-deel, waar winkels best practices kunnen delen en deeluitrusting expo waar merken kunnen pronken met de nieuwste schoenen- en stijlvolle kleding.Op de show van dit jaar stond het Nike Air Max 2017 Femme thema in algemeen was schoenpassing en comfort. Terwijl voorgaande jaren ons een schuimoorlog hebben gebracht - met elk merk dat probeert een veerkrachtige, zachte middenzool te produceren - hebben de bedrijven hun aandacht echt gericht Nike Air Pegasus 83 Dámské op het bovendeel van de schoenen en hoe ze met je voet omgaan. We hebben het laatste niet gehoord over schuimen, maar de schoenen van volgend jaar beloven je voet beter Nike Air Max 270 Womens in te pakken met minder risico op blaren en hete plekken. Hier zijn Nike Air Max 97 Womens 17 van de meest opwindende schoenen die in 2019 worden gelanceerd.

Return to “General”

Who is online

Users browsing this forum: AlfredCoxzk, Dsary1992 and 0 guests