rnet van S --- list terecht zullen komen? Nike zegt

Plot your next move, ask around for help, and show off your gear here!
melting
Posts: 1250
In-Game Name: melting

rnet van S --- list terecht zullen komen? Nike zegt

Postby melting » Mon May 06, 2019 1:39 am

Nike's meest geavanceerde kicks zijn veranderd in stenen. Beschuldig het internet. Mike, een sneaker-verzamelaar www.marialonso.es in Virginia, vertelde me dat zijn dure schoenen ineens niet langer bruikbaar waren Nike Air Max 270 Womens als ... schoenen. De software-update via zijn Android-telefoon beschadigde de "kantmotor", waardoor Nike Air Max 95 Womens de sneaker niet kon aanspannen, zelfs niet met handmatige knoppen. "Het geheel is onwerkelijk", zei Mike, die sprak Nike Air Presto Dam over de voorwaarde om zijn achternaam niet te gebruiken omdat hij in de schoenenverkoopafdeling zit en gevreesd werd voor vergelding. Het probleem is naar mijn mening van invloed op een klein aantal klanten, hoewel Nike Air Max 97 Mujer de app een 2,4-sterrenwaardering in de Play Store van Google. De zelfveters zijn nauwelijks het eerste 'slimme' ding om dom te worden. We hebben gezien dat Nest-thermostaten eigenaren en Tesla's die niet Nike Internationalist Femme zullen rijden na een over-the-air-update, een fenomeen genaamd 'bricking', bevriezen. Als gadgetrecensent ben ik Adidas Superstar Dámské buitengesloten door een slim slot en ben ik gewekt bij 3 uur 's morgens bij een aangesloten brandalarm Adidas Superstar Dam rogue.

Vorige maand begon Nike schoenen te verkopen die zelf kant, net zoals Marty McFly's sneakers in "Back to the Future Deel II." De Adapt BB-schoenen van $ 350 maken draadloos verbinding met een telefoon om hem aan te halen en los te maken met een app. Toen ontstond een droom uit 1989 de vermoeiende realiteit van 2019. Frisse out of the box, Nike's aangesloten schoenen bevelen een software-update aan - die een aantal Adidas ZX Flux Dam brak. Het is meer dan een schande, maar het heeft een waarheid blootgelegd die herhaald wordt over de toekomst van allerlei producten: wanneer iets verbinding maakt met internet, heb je het niet echt onder Nike Air Max 90 Femme controle. Deze ervaringen hebben een naam en zelfs een hilarische Twitter-feed. : het internet van S ---. De Nike Air Vapormax Damen term is een spel over de ongemakkelijke adolescentie van Internet of Things, of IOT, het idee van Silicon Adidas ZX 750 Mujer Valley dat het verbinden van gewone objecten met een netwerk huizen, steden, boerderijen en, in het geval van Nike, voeten zal veranderen. Wat echt een aangesloten schoen - of slimme luidspreker, thermostaat of ander verbonden Nike Air Max 90 Womens ding? Het is een manier voor een bedrijf om in je leven te blijven. Voordat je er een thuisbrengt, kun je het beste vragen of het echt relatiemateriaal is.

Ondanks de veel voorkomende gezichtsplanten  verdwijnen gekoppelde gadgets niet. Er moet een argument worden aangevoerd om deze technologie langzaam te gebruiken, vooral als het triviale voordelen biedt. Maar connectiviteit is al standaard aan het Adidas ZX Flux Femme worden op nieuwe auto's, luidsprekers, thermostaten en deurbellen - sommige zijn best handig. De wereld zal Nike Air Max 95 Womens tegen 2020 bijna 19 miljard verbonden "dingen" hebben, driemaal het aantal vanaf 2016, de schattingen van Nike Air Max 95 Womens het Gartner-onderzoeksbureau. Er staat een ton op het spel voor onze veiligheid en privacy, om nog maar te zwijgen over gezond verstand en geld. Dus hoe krijgen we de goede verbonden dingen en vermijden degenen die op het Nike Air Max 1 Womens internet van S --- list terecht zullen komen? Nike zegt dat het nu zijn schoenen heeft gerepareerd, maar we kunnen een paar dingen leren over controle houden over hoe het hen in de eerste plaats heeft Nike Air Max 2017 Femme dichtgesmeten.

Return to “General”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests