er uit zal zien. Hoe dan ook, proost op een ni

Plot your next move, ask around for help, and show off your gear here!
melting
Posts: 1286
In-Game Name: melting

er uit zal zien. Hoe dan ook, proost op een ni

Postby melting » Mon Jun 24, 2019 12:17 am

In nov. 2017 kondigde Milwaukee Adidas Superstar Womens Bucks forward aan dat Giannis Antetokounmpo zijn langdurige overeenkomst met Nike heeft  aangekondigd, die naar verluidt een signature sneaker bij de Swoosh zal bevatten. Na maanden van speculatie lijkt het alsof het basketbalmodel Nike Air Presto Dámské deze zomer eindelijk uitkomt. Volgens @ djfolk op Twitter wordt de eerste signature sneaker van Antetokounmpo volgens geruchten de Nike Freak 1 genoemd. Er wordt gezegd Nike Air Max 1 Femme dat de schoen in zwart-wit debuteert. kleur in juni / juli, met een rood en Nike Air Presto Mujer wit schema na in augustus. Offici?le afbeeldingen moeten nog verschijnen. Blijf op de hoogte van Sole Collector voor updates. Vorig jaar vroeg Adidas NMD Damen Antetokounmpo fans op Twitter om suggesties voor de aanstaande Nike Freak 1. Bekijk enkele van de beste antwoorden hier. Tijdens Nike's Q3-inkomstenoproep voor het jaar 2019 kondigde CEO Mark Parker aan dat Giannis Antetokounmpo's Nike Air Max 97 Femme verwachte debuutsignatuurmodel, naar verluidt genaamd de Freak 1 zal in de komende maanden verschijnen tijdens de NBA Playoffs in 2019.

"Voortbouwend op de energie van de NBA Playoffs, zal Giannis [Antetokounmpo] zijn Nike Air Presto Dam ongelooflijke seizoen afsluiten met de onthulling van zijn eerste signature schoen," zei Parker. UPDATE (05/22): Ondanks Giannis Antetokounmpo die momenteel vecht tegen de Toronto Adidas Superstar Dámské Raptors in de 2019 Eastern Conference Finals, de Greek Freak moet Adidas ZX Flux Mujerzijn eerste signature sneaker, de Nike Zoom Freak 1, nog steeds kantlijnen. Terwijl veel fans nog steeds gretig wachten op het debuut, is er nu nieuws  over wanneer we het pair kunnen verwachten op detailhandelaren. Volgens de offici?le releaukalender van de Zweedse detailhandelaar Solestory zal de hieronder voorgestelde "Total Orange / Midnight Navy-White" -kleurentrein op Adidas Superstar Dam 29 juni aankomen. Wat betreft wanneer Antetokounmpo daadwerkelijk een spel erin zal spelen, dat is nog steeds in de lucht .

Winkelafbeeldingen van de Nike Zoom Freak 1 via Finish Line. De releasedatum is vastgesteld op 10 juli tegen een geruchtenprijs van $ 120. Offici?le Nike Air Max 95 Mujer foto's van de "Total Orange / Midnight Navy-White" zijn opgedoken. De colorwat is eerder geruchten om op 29 juni vrij te geven voor $Nike Roshe Run Dames  120. Ik ben verrast dat hier niemand voor is. Het nieuws www.roburharlingen.nl alleen al is genoeg om mijn aandacht te trekken, we bevinden ons in een tijd waarin we meer nieuwe silhouetten krijgen dan ooit tevoren. Giannis heeft een echt Nike Air Max Thea Heren respectabele ascensie naar zijn eigen niveau-grootheid. Hopelijk was het "lek" dat we zagen niet hoe de sneaker er uit zal zien. Hoe dan ook, proost op een nieuwe signature sneaker. Omdat het dezelfde ole-trash is van Adidas Superstar Mujer Nike basketbal. Alle handtekeningen zien er hetzelfde uit. Plus dat het bedrijf Lebron ziet dalen, dus maak een nieuwe faux-held. Lol-bedrijf is als een record voor overslaan. Geen originaliteit meer

Return to “General”

Who is online

Users browsing this forum: AccSMalvx, Google [Bot] and 6 guests